dan-samostojnosti-20

Title Box po izbiri

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mejniki v slovenski zgodovini

INFORMATIVNI DAN – AVTOSERVISNI TEHNIK

Na naši srednji šoli lahko izberete med petnajstimi smermi izobraževanja, ena med njimi je tudi avtoservisni tehnik.

INFORMATIVNI DAN – LOGISTIČNI TEHNIK SSI IN PTI

V petek, 12. 2. 2021, se je ob 9. uri na SIC Ljubljana odvijal informativni dan, ki je zaradi koronavirusa potekal na daljavo.

INFORMATIVNI DAN – AVTOSERVISER

Informativni dan je potekal v petek, 12. 2. 2021, ob 9. uri. To leto je zaradi korone potekal prek aplikacije Zoom.

INFORMATIVNI DAN – IZDELOVALEC OBLAČIL (SPI) IN USTVARJALEC MODNIH OBLAČIL (SSI)

V petek, 12. 2. 2021, so se osnovnošolci udeležili informativnega dneva za programa Izdelovalec oblačil in Ustvarjalec modnih oblačil, ki je potekal na daljavo. Vodila ga je profesorica Bernarda Klemenc.

INFORMATIVNI DAN – POMOČNIK V TEHNOLOŠKIH PROCESIH

Kljub izobraževanju na daljavo zaradi koronavirusa je bil informativni dan na Strokovnem izobraževalnem centru Ljubljana izpeljan brez zapletov. V petek, 12. 2. 2021, so potekale virtualne predstavitve poklicnih smeri, ki bi sicer potekale v prostorih šole.

INFORMATIVNI DAN – AVTOKAROSERIST IN PAPIRNIČAR

Programa je na informativnem dnevu 12. 2. predstavljala profesorica Lea Janežič, ki poučuje dijake na teh smereh.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Koroški plebiscit

EcoT pravi, da vsaka malenkost šteje

Dijaki, ki sodelujemo v projektu EcoT, smo se 28. 1. ponovno zbrali, srečanje pa smo začeli z okusno ekološko pripravljeno pico in sokom.

OBISK NEMČIJE – EcoTurism

19. septembra sem se zbudil zgodaj zjutraj, že ob dveh, da sem prišel do pol štirih zjutraj na letališče Jožeta Pučnika. Zelo sem se veselil leta do Münchna, saj sem se nazadnje peljal z letalom, ko sem bil v 9. razredu osnovne šole.

IZMENJAVA V MARNE – Projekt EcoT

Naše potovanje se je začelo v četrtek prezgodaj zjutraj, na letališču Brnik, kjer na srečo nismo imeli težav z letom, saj je letalo prišlo pravočasno, kar je pri Adrii bil že čudež.

Projekt EcoT – umetnost in oblikovanje

Pri urah umetnosti in oblikovanja so dijaki Žan Gošte, Andrej Zakšek, Luka Rozina, Vid Dejak in Žiga Potrbin Povirk narisali in oblikovali logotip za razpršeni hotel Ursus v Loški dolini. Dijakinji Neja Kristan in Tjaša Grandovec pa sta pod vodstvom mentorice Romane Šumej sodelovali pri izdelavi nakupovalnih bombažnih torbic in majic z logotipom hotela.

Teden na Portugalskem – Erasmus+ projekt EcoT

Februarja smo štirje dijaki in dve učiteljici odpotovali na Portugalsko, da spoznamo eko turizem v drugih državah. Tam smo se seznanili tako s težavami množičnega kot malega turizma in iskali rešitve.

EKOT-JEVCI SNUJEMO RAZPRŠENI HOTEL (DRUGA DELAVNICA Z UMANOTERO)

V začetku maja nas v projektu Erasmus+ EcoT: your future čaka izmenjava v Franciji. Naloga, na katero se morajo dijaki pripraviti, zahteva idejno pripravo eko turistične namestitve. Pri pripravi naloge nam pomaga Umanotera – Slovenska fundacija za trajnostni razvoj.

Osamosvojitev Slovenije

Poletna šola logistike (Summer Logistics School)

Matej, Sara in Jaka smo se udeležili poletne šole mednarodnega Erasmus+ projekta Summer Logistics School.

0
Dostopnost