| Prispevki

V petek, 22. 4. 2016, smo v  šoli s proslavo obeležili 70 let Avtošole Ježica, 15 let tekmovanja za najboljši srednješolski haiku, 10 let sodelovanja v mednarodnih projektih in 5 let MIC-a. Na proslavi sem tokrat sodelovala kot statistka. Vseh statistov je bilo 8 (4 dekleta in 4 fantje). Proslavo so povezovali 4 dijaki, za glasbene vložke pa so poskrbeli dijaki harmonikarji in Jože Nejc Radič, dijak 2. letnika, ki je zapel himno in ljudsko pesem.

proslava2 (Medium)

Proslava je potekala v prostorih šolske telovadnice, ki  je bila lepo urejena. Proslava je bila odlično sestavljena, dinamična, zanimiva, lepo je povezala vse obletnice. Slavljenci so bili najprej predstavljeni z video posnetki, kasneje pa sta jih predstavila še povezovalca. Za zanimivejše predstavitve smo bili zadolženi statisti, ki smo z različnimi rekviziti ponazarjali slavljence. Prireditev se je zaključila z glasbo harmonikarjev, ki so naredili tako dobro vzdušje, da sta zaplesala še ravnateljica in učitelj Damijan Krašovec. Žal mi je le, da na koncu nismo vsi nastopajoči prišli na oder, se priklonili in se gostom zahvalili za obisk.

proslava3 (Medium)

Tako nastopajoči kot statisti smo dobro opravili svoje delo. Čeprav so znale biti priprave tudi stresne – vsaj zame, ki sem se ekipi pridružila kasneje – smo se precej zabavali, tako da dobre volje ni zmanjkalo.

Vse najboljše, slavljenci, in še na mnoga leta!

Maruša Turk

Sorodne objave
0
Dostopnost