| Prispevki

AVTOKAROSERIST

 

10. 2. 2017 sem se kot novinar udeležil informativnega dneva na naši šoli. Pridružil sem se učiteljici kemije Mojci Žumer, ki je predstavila izobraževalni program Avtokaroserist. Na predstavitev je prišlo le okoli 8 bodočih dijakov. Kasneje sem izvedel, da je imela učiteljica Lea Janežič, ki je prav tako predstavljala ta program, več obiskovalcev, tako da obisk ni bil slab. Bodoči dijaki so bili s predstavitvijo zgodovine šole, programa in obšolskih dejavnosti zadovoljni, saj niso postavili nobenih dodatnih vprašanj.

Po predstavitvi v učilnici nam je učiteljica pokazala delavnice, v katerih se odvija praktični del pouka. Tu so jim učitelji praktičnega pouka pokazali, kaj se bodo naučili v treh letih izobraževanja. Predstavili so jim lakiranje, mešanje barv, popravljanje poškodovanih delov avtomobila itd. Ogledali smo si tudi, kaj so učitelji praktičnega pouka in dijaki programa Avtoserviser pokazali osnovnošolcem, ki jih zanima ta program. Tako starši kot učenci so bili nad videnim navdušeni. Zatem nam je učiteljica pokazala še učilnice za praktični pouk v kleti šole in predstavitev smo zaključili.

Tako učitelji kot dijaki so se zelo trudili, da bi dobro in kvalitetno pokazali, kaj vse nudi naša šola, in z veseljem lahko zapišem, da jim je to v celoti tudi uspelo.

Luka Hočevar, 3. i

 

Sorodne objave
0
Dostopnost