| Prispevki

LOGISTIČNI TEHNIK

Informativni dan se je v petek, 10. 2. 2017, pričel ob 9. uri. Udeležilo se ga je 22 obiskovalcev. Učitelj Andrej Prašnikar je ob pomoči dijakov višjih letnikov predstavil program Logistični tehnik.

Najprej so obiskovalcem pokazali fotografije, ki so jih dijaki in učitelji posneli na različnih strokovnih ekskurzijah in pri mednarodnih projektih. Zatem je učitelj Prašnikar podrobneje predstavil šolo: njeno zgodovino, programe, učitelje in šolske prostore. Obiskovalci so tako izvedeli, da ima šola knjižnico, malo in veliko telovadnico, šolskega zobozdravnika, prav tako pa nudijo programe izobraževanja in usposabljanja na enoti Avtošola Ježica. Šolo danes obiskuje več kot tisoč dijakov, ki jih poučuje 76 profesorjev.

Dijakom nudimo veliko interesnih dejavnosti, kot so strokovne ekskurzije, športni dnevi, kulturne dejavnosti, ter sodelovanje v mednarodnih izmenjavah. Pridružila se nam je tudi ravnateljica in se med drugim pošalila, da šoli pravijo tudi »teksas«. Mladostnikom je zaželela, naj uspešno končajo devetletko, in jih informirala, da naša šola nudi tudi učno pomoč. Staršem pa svetovala, naj preživijo čim več časa s svojimi otroki, saj bodo ti kar naenkrat »postali odrasli«.

Martin Dolinšek, 3. i

 

Sorodne objave
0
Dostopnost