| Prispevki

V četrtek, 5. 5. 2016, je na naši šoli potekalo 14. državno logistično tekmovanje. Sodelovalo je 8 slovenskih srednjih šol. Dijaki naše šole so na tekmovanju dosegli lep uspeh, med drugim tudi avtorja članka. Mirče Milenkov je dosegel prvo, Simon Butara pa drugo mesto na uradnem delu tekmovanja, Simon pa je bil drugi tudi na neuradnem, zabavnem delu tekmovanja.

log3 (Medium)

Zjutraj smo se zbrali vsi tekmovalci in mentorji v stekleni dvorani. Najprej nas je pozdravila ravnateljica, nato pa so nam profesorji razložili, kako bo potekalo tekmovanje. Zatem smo imeli eno uro časa, da smo rešili vse naloge. Ko mo oddali naloge, smo si šli ogledat Pivovarno Union, po ogledu pa smo se odpravili v Dijaški dom Bežigrad na kosilo. Po kosilu smo se vrnili v šolo, saj je  potekala okrogla miza o varnosti v prometu. Zatem je sledila še razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad.

log2 (Medium)

Udeleženci smo se na  tekmovanje pripravljali več dni. Učno gradivo smo dobili v šoli, morali pa smo obnoviti tudi znanje iz prejšnjih šolskih let.

Avtorja članka sva bila izbrana tudi za nagradni izlet presenečenja, ki je potekal 24. 5. 2016.

FOTOGRAFIJE DOGODKA

 

Simon Butara in Mirče Milenkov,  3. i

 

 

Sorodne objave
0
Dostopnost