| Tečaji

V sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) bomo za brezposelne osebe izvedli usposabljanje znotraj aktivnosti ”Neformalno izobraževanje in usposabljanje” (sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada) za program:

Tečaj za voznika viličarja

52 ur

Predviden pričetek usposabljanja: 4. 11. 2024
Okvirni zaključek: 22. 11. 2024

Usposabljanje bo potekalo med ponedeljkom in petkom v popoldanskem času, urnik bo objavljen naknadno.

Prijava do 11. 10. 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest (max. 16).

V kolikor ste brezposelni, se pravočasno obrnite na svojega svetovalnega delavca na ZRSZ.

Pred pričetkom usposabljanja mora vsak kandidat opraviti zdravniški pregled, napoten bo s strani izvajalca (tudi strošek krije izvajalec usposabljanja).

Na usposabljanje se lahko prijavijo tudi samoplačniške osebe, ter osebe, napotene s strani ZPIZS (z upoštevanjem dejstva, da imajo brezposelne osebe prednost pri prijavi).

Več informacij dobite na e-mail naslovu: mic@siclj.si ali na telefonski št.: 01 280 5336 oz. na povezavi: Tečaj za voznika viličarja.

Po uspešnem zaključku usposabljanja dobite neformalno potrdilo in možnost pridobitve NPK Viličarist/viličaristka, ki bo predvidoma v mesecu decembru 2024 (več podrobnosti o samem postopku boste izvedeli na usposabljanju).

Več informacij glede NPK na: NPK

Zadnje objave
0
Dostopnost