| Prispevki

predelani avtomobili_3 (Custom)

V soboto, 19. 8. 2015, smo se s prijatelji odpravili v Avstrijo, kjer je ob Vrbskem jezeru potekalo vsakoletno srečanje lastnikov predelanih avtomobilov. Tja smo odšli, ker so nam predelani avtomobili zelo všeč, predvsem smo navdušeni nad golfi.

predelani avtomobili_2 (Custom)

Zelo je bilo zanimivo gledati, kako so s predelanimi avtomobili tekmovali, »driftali« (drseli) in »žgali« pnevmatike. Iz izpušnih cevi je bruhal ogenj. Tekmovanje je bilo prava paša za oči in ušesa. S prijatelji smo kasneje malo »driftali« po krožnem križišču.

predelani avtomobili_4 (Custom)

Srečanje je potekalo na več mestih. Mi smo si najprej ogledali razstavljene avtomobile, predvsem volkswagne, forde, audije, mustange, zatem pa uživali ob dirkanju štirikolesnikov. Dirkanje so spremljali policisti, zato ni prišlo do nobenega incidenta.

predelani avtomobili_5 (Custom)

Dogodek mi je bil zelo všeč in z veseljem se ga bom udeležil tudi prihodnje leto. Bil sem poln adrenalina in zelo navdušen nad tekmovanjem. Če vas zanimajo predelani avtomobili, je za vas obisk srečanja lastnikov predelanih avtomobilov skorajda obvezen.

Jon Dolinšek, 2. o

Sorodne objave
0
Dostopnost