| Prispevki

Na letošnjih volitvah predsednika/-ice dijaške skupnosti bodo dijaki lahko izbirali med tremi prijavljenimi kandidati:

1. Klara Gorenc

Moje ime je Klara Gorenc, prihajam iz majhnega kraja po imenu Šentjernej. V prostem času se ukvarjam s športom in izdelovanjem elektronske glasbe. Obiskovala sem frizersko šolo v Kranju in se odločila nadaljevati svojo izobrazbo. Trenutno obiskujem program logistični tehnik in sem del razreda 5.R. Po končani srednji šoli se imam željo vpisati na študij sociologije.

Za predsednico dijaške skupnosti sem kandidirala, ker se mi zdi dobra izkušnja, ki jo lahko doživim svoje zadnje leto srednješolskega življenja.

Želim si doseči , da bi šola bolje prisluhnila dijakom, ki si želijo narediti dobro spremembo tako za učence kot tudi za profesorje.

2. Valerija Igličar

Živijo, sem Valerija Igličar, iz 4.k. Stara sem 18 let. Izobražujem se za ustvarjalca modnih oblačil. Moji hobiji so: risanje, druženje s prijatelji in igranje odbojke. Če bom izvoljena, se bom potrudila slišati vse dijake in upoštevati vaše predloge.

3. Jan Nartnik

Ime mi je Jan Nartnik, hodim v 5. letnik programa strojni tehnik. Sem kandidat za predsednika dijaškega sveta na šoli SIC LJ (Strokovni izobraževalni center Ljubljana). Kot predsednik dijaškega sveta bi se zavzemal, da bi uresničil želje dijak-ov/inj glede izboljšanja šolskih prostorov in sistema, kolikor le možno. Pri sprejemanju predlogov dijakov bi se potrudil pogledati situacijo iz vseh zornih kotov, saj nekatere reči niso tako lahko uresničljive, kot se na prvi pogled zdi.

Sorodne objave
0
Dostopnost