| Prispevki

September je tu in šolske klopi so zopet polne dijakov. Mnogi med njimi so prvič prestopili prag naše šole, zato smo jih vprašali o prvih vtisih. Pot nas je zanesla tudi do Avtošole Ježica, ki že drugi leto gosti bodoče logistične tehnike. Avtošola je »drugi dom« dijakom 4. in 5. letnikov. Tudi tam smo novince vprašali, kako se počutijo v zanje novih šolskih prostorih.

 

Prvi dan na šoli je bil tak, kot sem si predstavljal. Najprej smo se predstavili, nato pa nam je razrednik razložil vse potrebno. Presenetilo me je, da je bilo hitro konec.

Šola mi je všeč, malo sem še zgubljen, ker je velika, ampak se bom navadil. Najbolj mi je všeč, da je pred šolo park, blizu je tudi avtobusna postaja.

V tem šolskem letu pričakujem veliko uspeha, veliko novih prijateljev in veliko zabave. Učitelji so mi všeč in zato mislim, da bo super.

David, 1. O

Prvi dan se je začel pričakovano, s splošno razlago o šoli, predmetih … Imeli smo tudi ogled šole, ki je prav prijetno zaključil prvi šolski dan.

Šola je zelo prostorna, ima pa malce čuden razpored učilnic, kar te lahko zmede, če že zamujaš.

Od šole pričakujem zanimiv in inovativen pouk, ki bo poskrbel za pozitivno motivacijo, in seveda večjo malico.

Aljoša, 1. O

Prvi dan v šoli sem preživel dobro, bilo je bolje, kot sem pričakoval. Šola se mi zdi v redu, tudi učitelji so prijazni. Pričakujem, da bo ostalo tako, kot je. Da bodo učitelji potrpežljivi, da ostanejo takšni, kot so bili prvi in drugi dan.

Ed, 1. A

Prvi dan na šoli je bil dober, učitelj je naredil vtis name s predstavitvijo, všeč so mi novi prijatelji. Šola se mi zdi dobra, samo učiti se moraš. Pričakujem, da bodo ocene dobre, za kar se bom zalo potrudil.

Omer, 1. A

Šola se mi zdi v redu, boljše je, kot v osnovni šoli. »Kul« je, ker je v preddverju razstavljen avto. Končal bom 1. In 2. Letnik, nato pa bom nadaljeval šolanje za avtokaroserista.

Predrag, 1. H

 Moja pričakovanja to šolsko leto so, da končam letnik z odličnim uspehom, da mi oče kupi motor, da bom priden, da bom imel urejene zvezke, da bom naredil dober vtis na profesorje in da ne bom »šprical«.

Vane, 1. H

Dijakinje 4. letnika logistične smeri:

V četrtek, 1, septembra, smo najprej spoznali razrednika, ravnateljico, natančneje sem si ogledala šolske prostore. Prostore v Avtošoli Ježica pa sem si predstavljala malo drugače, ampak se hitro navadiš na vse novo. Zdaj mi je všeč, ker je tu zelo urejeno in mirno.

Profesorji so pustili zelo dober vtis. Vsi so prijazni in zelo dobro razlagajo. Navdušena sem tudi nad urnikom.

_

Šolske prostore v Avtošoli Ježica sem si predstavljala popolnoma drugače: velike učilnice, mnogo dijakov … A realnost je drugačna. Prijetno presenečena sem nad urejenostjo razreda, prijaznimi profesorji …

Moti me le, ker je kar dolga pot do avtošole.

_

Prvi teden pouka v Avtošoli Ježica mi je bil zelo všeč, predvsem to, da ni hrupa na hodniku.

Le vožnja do šole traja malo dlje, kot sem pričakovala.

Sorodne objave
0
Dostopnost