| Prispevki

Oktobra smo se udeležili drugega koordinacijskega sestanka v projektu Pictionary Erasmus+ KA2 v Španiji, da pregledamo do sedaj opravljene aktivnosti v projektu.

Vsaka od šol v projektu je povedala, ali je dosegla zastavljeni cilj, če pa cilja ni dosegla, je opredelila problem in predstavila razloge, zakaj zastavljenega cilja ni dosegla. Mi smo ga dosegli, naredili smo več kot 1.000 profesionalnih studijskih slik različnih delov avtomobila s področja, za katerega smo bili zadolženi.

pict3

Na koordinacijskem sestanku smo naredili tudi “peers by peers” pregled. Imamo tujega partnerja, ki naredi revizijo naših slik, mi pa naredimo revizijo njihovih slik. Tako pred oddajo slik na portal dvignemo kakovost končnega izdelka.

Poleg sestanka smo preizkusili tudi simulator za barvanje konstrukcije, s katerim se učijo barvati, in tako pridobijo občutek za količino in debelino nanosa barve. Predstavili so nam tudi, kako na šoli uporabljajo simulatorje za odkrivanje diagnostičnih napak na motorjih in kako sami izdelujejo pripomočke ter jih uporabljajo pri pouku.

pict1.jpg

Projekt je bil gotovo eden bolj zahtevnih projektov KA2, kar smo jih imeli na šoli, predvsem zato, ker je bilo treba najti avtomobilske dele (1.000 kosov), in sicer ne katere koli, ampak točno določene. Smo pa v času trajanja projekta nadgradili znanja uporabe Photoshopa ter fotografiranja na višji ravni.

pict2

Zadnji dan smo si pogledali tudi nekaj delov romarske poti El Camino, izkušnja je bila res lepa in vredna ogleda.

Jernej Krenčan

Sorodne objave
0
Dostopnost