| Prispevki

Novo leto je čas, ko analiziramo preteklo leto, za prihajajoče pa si postavimo nove cilje in si zaželimo vse mogoče.  Nič drugače ni niti pri naših dijakih in dijakinjah. Vprašali smo jih, po čem so si najbolj zapomnili prejšnje leto in kaj si želijo v letu 2018.

 

Preteklo leto je bilo zame leto s tisočerimi slabimi stvarmi. Izgubila sem namreč očeta, kar me je zelo prizadelo. Želim si samo to, da bo čas zacelil rane in da bo to leto srečnejše.

Amela, 3. IO

 

V letu 2017 sem se naučila, kako biti bolj hvaležna za vse, kar imam. Obljubila sem si, da se bom letos bolj potrudila v šoli, saj sem pripravljena na nove izzive.

Monika , 3. IO

 

V preteklem letu se mi je zgodilo nekaj lepih in nepozabnih stvari – preuredila sem svojo sobo, šla sem v Italijo na izmenjavo, obiskala sem tudi nekaj avto šovov. V novem letu si želim … Naj ostane skrivnost.

Amadeja, 3. IO

 

Preteklo leto ni bilo nič posebnega, letos pa sem si zadal cilj, da uspešno zaključim 3. letnik in se zaposlim v podjetju, kjer opravljam prakso.

Domen, 3. G

 

Leto 2017 je bilo zame posebno, ker je bila to moja prva tekmovalna sezona. V letu 2018 si želim čim prej opraviti vozniški izpit, da bom končno samostojen.

Tom, 3. G

 

Če pomislim, sem v preteklem letu doživel več dobrih kot slabih stvari. Brez težav sem končal drugi letnik in pridobil veliko izkušenj na praksi. Upam, da bo 2018 še boljše kot 2017.

Arif, 3. G

 

 

Leto 2017 je bilo zelo uspešno, saj sem končal osnovno šolo in se vpisal na željeno srednjo šolo. S privarčevanim denarjem sem kupil računalnik. V letu 2018 hočem nadgraditi motor, da bo šel hitreje. Želim pa tudi, da bi bila s Tadejem še naprej tako dobra prijatelja.

Jan, 1. G

 

Preteklo leto sem si zapomnil po tem, da sem padel s kolesom in si zlomil nos. V letu 2018 si želim kupiti motor in ustrezno opremo, da starše ne bo preveč skrbelo zame.

Uroš, 1. G

 

Leto 2017 je bilo zame razburljivo leto, saj sem iz Bosne prišel v Slovenijo. Vse je bilo novo in drugačno, vendar sem hitro našel nove prijatelje, kar me zelo veseli. V letošnjem letu si želim predvsem to, da uspešno končam 1. letnik, za kar se zelo trudim.

Kemal, 1. M

 

Preteklo leto je bilo zame pomembno, ker sem prestopil iz osnovne šole v srednjo šolo. Na začetku me je bilo strah, kako bo, ampak sem se hitro navadil na novo okolje. V letu 2018 si želim, da bi bil zdrav ter še bolj uspešen pri vaterpolu.

Luka, 1. M

Sorodne objave
0
Dostopnost