| Prispevki

V družbi KOTO smo za šolsko leto 2023/2024 razpisali kadrovske štipendije za programa avtoserviser in avtoservisni tehnik. Z njimi želimo prepoznati mlade talente, pridobiti perspektivne posameznike ter jim omogočiti možnosti za razvijanje lastnih potencialov in profesionalni napredek. Mesečna višina štipendije znaša 200 EUR, štipendisti pa morajo pri nas opraviti obvezno prakso.

Vsi, ki vas zanima štipendiranje, pošljite življenjepis in motivacijsko pismo strokovnjakinji za kadre v družbi KOTO Aniti Čolić na naslov anita.colic@koto.si. Za dodatne informacije vam je na voljo tudi na telefonski številki 01 587 81 02.

Več informacij o štipendiranju je na voljo prek te povezave.

KOTO je slovensko proizvodno podjetje z obrobja Ljubljane s 150 zaposlenimi. Že od leta 1947 z raznolikimi rešitvami nudimo pomembno podporo slovenski živilskopredelovalni industriji, v zadnjem času pa tudi komunalnemu gospodarstvu. S svojimi storitvami, inovativnim pristopom in izvozno usmerjenostjo krepimo svoj položaj tudi v mednarodnem prostoru. Za čisto in varno prihodnost je slogan, s katerim se v družbi KOTO zavezujemo k trajni skrbi za čisto in varno prihodnost. Na vseh področjih svojega delovanja zasledujemo najvišje okoljske in veterinarske zahteve. Z visokokakovostnimi storitvami in inovativnimi rešitvami pripomoremo k ohranjanju čistega okolja ter varovanju zdravja ljudi in živali, s čimer prispevamo k dolgoročnemu varnemu razvoju in obstoju družbe kot celote.
Sorodne objave
0
Dostopnost