| Prispevki

Informativni dan se je v petek, 9. 2. 2017, pričel ob 9. uri. Udeležilo se ga je 9 obiskovalcev. Profesorica Bernarda Klemenc je predstavila programa Oblikovalec modnih oblačil ter Izdelovalec oblačil.

Najprej je obiskovalcem predstavila programa ter potek pouka na šoli, seznanila jih je z mednarodnimi izmenjavami ter praktičnim delom pri delodajalcu. Zatem je  podrobneje predstavila šolo: njeno zgodovino, programe, učitelje in šolske prostore. Obiskovalci so tako izvedeli, da ima šola knjižnico, malo in veliko telovadnico, šolskega zobozdravnika, prav tako pa nudijo programe izobraževanja in usposabljanja na enoti Avtošola Ježica. Šolo danes obiskuje več kot tisoč dijakov, ki jih poučuje 76 profesorjev.

Dijakom nudimo veliko interesnih dejavnosti, kot so strokovne ekskurzije, športni dnevi, kulturne dejavnosti ter sodelovanje v mednarodnih izmenjavah. Pridružila se nam je tudi ravnateljica in se med drugim pošalila, da šoli pravijo tudi »teksas«. Mladostnikom je zaželela, naj uspešno končajo devetletko, in jih informirala, da naša šola nudi tudi učno pomoč. Staršem pa svetovala, naj preživijo čim več časa s svojimi otroki, saj bodo ti kar naenkrat »postali odrasli«.

Helena Fortuna, 4. T

 

Sorodne objave
0
Dostopnost