| Prispevki

chok4 (Medium)

24. maja ob šestih zjutraj smo se dijaki Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad – Ljubljana zbrali pred šolo in se odpravili na nagradni izlet. To je bil izlet za dijake, ki so sodelovali v določenih projektih, tekmovanjih ali pa so bili zelo uspešni pri pouku. Nihče od nas ni vedel, kam gremo. Na avtobusu je vsak od nas dobil list, na katerega smo morali napisati, kam se bomo odpeljali. Kasneje nam je vodnica povedala, da smo na poti v Avstrijo. Ogledali si bomo tovarno čokolade in mesto Gradec.

chok1 (Medium)

Približne po uri in pol vožnje smo prispeli do tovarne čokolade Zotter. Najprej smo si ogledali kratek film o tovarni in izdelavi čokoladnih dobrot. Zatem smo lahko pokušali veliko vrst čokolade, kakavovih semen in kakavovega masla.

chok3 (Medium)

 

Po končanem prekomernem »basanju« s čokolado smo se siti odpeljali v Gradec. Ogledali smo si center mesta. Videli smo mestno hišo, Janezov trg in cerkev. Z dvigalom smo se odpeljali tudi na stolp, s katerega se vidi vso mesto. Dobili smo nekaj prostega časa, da smo kaj pojedli in se vrnili domov.

chok5 (Medium)

 

 

FOTO galerija: https://www.facebook.com/spssbljubljana/photos/?tab=album&album_id=1068136163276759

 

Mark Gregorič, 2. i

 

Sorodne objave
0
Dostopnost