| Obvestila

Spoštovane dijakinje in dijaki,

v sredo 2.12.2020 se bodo preko spleta začele podporne skupine namenjene mladostnikom in mladostnicam, ki se v trenutni situaciji socialne izolacije in negotovosti soočajo s čustveno stisko, osamljenostjo in življenjskimi izzivi, ki jih ovirajo pri doseganju ciljev na področju šolskega dela in na splošno. Mladostniki boste v skupini spoznali in razvijali veščine reševanja težav, učinkovite komunikacije, soočanja z neprijetnimi mislimi in čustvi ter ter bolje spoznali sebe, svoje želje in interese. Hkrati pa boste dobili priložnost, da razširite svojo socialno mrežo in vidite, da se tudi ostali soočajo s podobnimi izzivi in niste sami.

Skupina se bo preko spleta srečevala vsak teden ob sredah ob 18.00 in bo obsegala 8 srečanj. Prvo spoznavno in informativno srečanje je brezplačno. Skupina šteje od 6 do 10 članov. Mladostniki se na srečanje lahko prijavite preko spletne strani www.mladostniki.com ali pišete na mladostniki@gmail.com. Spremljate lahko tudi na:

Facebook strani: https://www.facebook.com/mladostniki
Instagram profil https://www.instagram.com/mladostniki/

Skupino vodita psihologinji Nina Rozman in Katja Molek, obe z večletnimi izkušnjami s psihološko obravnavo mladostnikov in njihovih staršev v okviru zdravstva.

Mladostniki se lahko vključite tudi v individualno psihološko obravnavo, v kolikor si to želite ali pa se v skupini težje razkrivate.

 

Lepo vas pozdravljava Nina in Katja, ter vam želita, da ostanete zdravi,

Nina in Katja

 

Psihološka pomoč mladim
www.mladostniki.com
https://www.facebook.com/mladostniki
https://www.instagram.com/mladostniki/
Sorodne objave
0
Dostopnost