| Tečaji

V sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) bomo za brezposelne osebe izvedli usposabljanje znotraj aktivnosti ”Neformalno izobraževanje in usposabljanje” (sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada) za program:

Operater/operaterka CNC naprav

200 ur

Predvideni pričetek usposabljanja: 16. 9. 2024
Okvirni zaključek: 25. 10. 2024

Usposabljanje bo načeloma potekalo vsak delovni dan od ponedeljka do petka v popoldanskem času med 15.30 in 20.15 uro, urnik bo objavljen naknadno.
Prijava do 23. 8. 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest (max. 16). Realizirano bo samo v primeru prijavljenih vsaj 6 oseb.

V kolikor ste brezposelni, se pravočasno obrnite na svojega svetovalnega delavca na ZRSZ in uredite vse potrebno glede prijave.

Pred pričetkom usposabljanja mora vsak kandidat opraviti zdravniški pregled, napoten bo s strani izvajalca (tudi strošek krije izvajalec usposabljanja).

Na usposabljanje v tem terminu se lahko prijavijo tudi samoplačniške osebe, ter osebe, napotene s strani ZPIZS (z upoštevanjem dejstva, da imajo brezposelne osebe prednost pri prijavi).

Več informacij dobite na e-mail naslovu: mic@siclj.si ali na telefonski št.: 01 280 5336 oz. na povezavi: Operater CNC naprav.

Po uspešnem zaključku usposabljanja dobite neformalno potrdilo in možnost pridobitve NPK Operater/ka na CNC stroju, ki bo predvidoma v začetku novembra 2024 (več podrobnosti o samem postopku boste izvedeli na usposabljanju).

Več informacij glede NPK na: NPK

Zadnje objave
0
Dostopnost