| Obvestila

ŠPORTNI DAN 23.9.2020 – NAVODILA ZA DIJAKE/-INJE

Potek športnega dne:

1. Dijaki/inje samostojno opravijo izlet, na eno od bližnjih izletniških točk, v bližini njihovega domovanja.
2. Poročilo o izvedenem športnem dnevu, dijaki/inje vrnejo razrednikom na njihove kontaktne e-poštne naslove, kot dokazilo, da so aktivnost dejansko opravili ( v poročilo priložijo fotografijo s kraja izleta).
3. Priporočamo izlet po SPLETNEM PORTALU GREMO NA POT, prenovljenem vodniku po kolesarskih, pohodniških in tekaških poteh po Ljubljanski urbani regiji.
http://www.gremonapot.si .
Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, Mestna občina Ljubljana in občine Domžale, Grosuplje, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica in Trzin je v sodelovanju z Ljubljanskim urbanističnim zavodom prenovila spletni portal Gremo na pot. Portal ponuja opise več kot dva tisoč kilometrov urejenih tematskih poti, ki so primerne za kolesarjenje, hojo ali tek.
Želimo vam veliko prijetnih doživetij na poteh po Ljubljanski urbani regiji.
4. Izvedba vseh aktivnostih je na lastno odgovornost, v skladu z zdravstvenim in psihofizičnim stanjem posameznika, oziroma v nasprotnem primeru, po navodilih zdravnika.
5. Razrednike prosim, da mi pošljejo seznam dijakov/inj, ki iz neopravičenih razlogov ne bi opravili športnega dne.
Dijaki/nije, ki so zdravniško oproščeni, so oproščeni izvedbe športnega dne.

6. V primeru slabega vremena, bodo dijaki/inje dobili priporočilo za izvedbo aktivnosti doma, v oblik funkcionalne vadbe in sproščanja. Priporočilo bo objavljeno na spletni strani: http://svzspssb.splet.arnes.si/sportni-dan/

 

Sorodne objave
0