| Prispevki

Noč knjige 2020

 

Iz dnevnika R. I. za razredno uro

Prvi teden

Ponedeljek: Ko sem zvedel, da bo pouk potekal na daljavo me je bilo, kar malo strah kako bo to zgledalo ampak kmalu se je moje mnenje spremenilo. Ko smo dobili prva navodila za opravljati naloge je bilo težko začeti samo, ko si pa začel je pa stvar hitro postala enostavna in hitro rešljiva. Tako je prvi dan hitro minil.

Torek: Drugi dan je bila stvar že bolj jasna in hitreje sem jo zastopil. Tako sem vsak dan sproti delov. Če so bila vsa navodila jasna sem stvar rešil takoj drugače sem pa profesorju zastavil vprašanje in z veseljem mi je odgovoril. Tako se je tudi drugi dan končal hitro in brez zapletov.

Sreda: Ko je nastopila sreda sem se že veselil samo še danes potem smo pa prosti 4 dni in potem spet akcija. Kmalu sem izvedel da nebo tako na kmetiji se je pokazalo veliko dela. V šoli smo pa izvedeli da bo potrebno narediti seminarsko za prakso. To meni ni bilo po godu ampak stvari je treba urediti. Naredil sem vso redno snov seminarsko sem pa odložil na stran. V sredo zvečer sem vse uredil glede snovi in tako je bilo konec še enega dneva učenja na daljavo.

Četrtek: V četrtek sem se takoj zjutraj lotil seminarske naloge. Meni seminarske niso prav zelo všeč ampak stvari je treba opraviti tudi če ti niso všeč. Dan je popestril tudi sneg zato je bil čas ravno prav za delanje seminarske tako se je tudi četrtek prevesil k koncu.

Petek: V petek sem stvari še enkrat vse preveril da ne pride do kasnih neopravljenih del.

Prvi teden šolanja me je presenetil pozitivno. Komunikacija med profesorji je bila odlična. Takšnega dela bi se lahko kar navadil. Če se znaš organizirat stvari tečejo kot po tekočem traku. Seveda v življenju ni vse rožnato zato je treba v takšnih časih upoštevati navodila nadrejenih. Z eno besedo bi prvi teden opisal ODLIČNO.

 

Drugi teden

Ponedeljek: Drugi teden se je začel intenzivno. Bilo je veliko dela ampak če si predmet opravil takoj ko si dobil snov so stvari tekle kot po maslu.

Torek: V torek je bila situacija enaka bilo je veliko snovi za obdelati ampak je razumljivo da v šoli si 8 ur in imaš pouk. Doma moraš pa vseh teh 8 ur obdelat ampak, če si v šoli tam sediš doma moraš pa še kaj naredit in se je težje usest dol pa naredit stvari.

Sreda: Če si v ponedeljek in torek pridno delal je bilo stvari zelo malo. Moral si samo malo uredit zvezke ali pa še kakšno stvar dopisat.

Četrtek: Nastopil je četrtek in to je najboljši dan v tednu, saj imamo na urniku prakso. Ampak sedaj ne moreš opravljati svojega poklica. Imamo pa vseeno nekaj za narediti tudi pri praksi ta teden smo morali izdelati delovno poročilo. To seveda ni težko v četrtek sem ga naredil malo dokončal pa v nedeljo.

Petek: Tudi drugi teden se je iztekel proti koncu. V drugem tednu so stvari tekle že bolje in tudi malo so postajale težje.

Učenje na daljavo ni težko ampak vseeno je pa bolje biti v šoli pa poslušati razlago profesorja.

 

Tretji teden

Ponedeljek: V tretjem tednu so bile stvari že povsem jasne. Profesorji so nas zasuli že z mejli v nedeljo zvečer ampak to je še bolje da si lahko stvari takoj v ponedeljek zjutraj splaniraš za ves teden. In takoj začneš z delom.

Torek: V torek smo za vse predmete že imeli snov tako da če si bil priden si lahko že skoraj vse stvari rešil do srede.

Sreda: Nato je sledila sreda, to je bil dan ko sem stvari samo še urejal in jih pošiljal profesorjem. V sredo smo pa tudi zvedeli da bomo pridobivali ocene na daljavo to me kar malo skrbi.

Četrtek: V četrtek sem si vzel prost dan sem lahko izkoristil lepo vreme in lahko sem cel dan delal.

Petek: Tako teden se je prevesil v konec tedna in nastopil je petek. V petek sem naredil še delovno poročilo za prakso in napisal dnevnik. Tako 3 teden je za nami tudi ta je uspešen.

Sedaj pa so prazniki in nato nas čaka nov teden upam da prinese veliko novih stvari.

 

Prispevek ni lektoriran.

Sorodne objave
0
Dostopnost