| Prispevki

Noč knjige 2020

 

Iz dnevnika D. H. za razredno uro

V prvem tednu pouka na daljavo …

Pouk na daljavo se mi zdi zanimiv, nekaj novega. Všeč mi je to, da si lahko ustvarim delovno okolje, ki mi najbolje ustreza (svetloba, muzika, temperatura sobe, ki mi najbolje ustreza). Tudi za zapiske si lahko vzamem več časa, ker imam rad urejene zapiske, to mi je zelo všeč. Tudi način prepisovanja mi je bolj všeč, ker moram dejansko 100% predelati snov in se s tem naučim veliko bolje kot v šoli. Pri strokovnih predmetih ne potrebujem razlage. Problem imam le pri matematiki, ki mi dela težave že pri normalnem pouku. Tam mi pa res manjka razlaga in sprotno popravljanje računov. Ostalo se mi zdi super in tudi način profesorjev – ocenjevanje kvalitete zapiskov. Le športna vzgoja se mi zdi nepotrebna, enako kot v šoli na splošno. Težko verjeti ampak nekateri imamo tudi doma dovolj za narediti in se gibljemo tudi brez športne vzgoje.

Gremo s polno paro v naslednji teden.

 

V drugem tednu pouka na daljavo …

sem se že skoraj pozdravil in se lahko boljše osredotočim na delo. Začel sem se dobro organizirati in vse delam sproti. Všeč mi je da lahko delam projektne naloge iz postelje. Všeč mi je tudi to da si lahko razdelim predmete in obveznosti tako, kakor meni najbolje ustreza.

Pouk na daljavo je zelo koristen ker mi krajša čas v karanteni. Najbolj pa mi je všeč to, da če postanem lačen med ”poukom” lahko vstanem in grem iskat hrano.

 

Prispevek ni lektoriran.

Sorodne objave
0
Dostopnost