| Prispevki

Obvestilo za dijake ter starše in skrbnike v obdobju, ko poteka izobraževanje na daljavo

 

Spoštovani,

stopamo v drugi teden poučevanja na daljavo. Minuli teden smo se prvič spopadli s takim načinom dela in večina izmed dijakov se je na tak način odzvalo izjemno dobro in odgovorno, kar me zelo veseli. Za to ste zaslužni tudi vi, spoštovani starši/skrbniki. Hvala.

V življenju se mnogokrat zgodijo situacije, ki nam »življenje postavijo na glavo«. Zelo čutimo dogajanje tukaj in zdaj, saj se nam pred očmi odvijajo življenjske situacije ki jih nismo skusili do tega trenutka. Se vedno je najbolj pomembno, da OSTANEMO DOMA, da redno skrbimo za svoje zdravje, za dovolj gibanja (primerno vadbo najdete na straneh ŠVZ), za zdravo prehrano, za vesele trenutke, da smo v družini dobronamerni, ko si delimo skupni prostor.

Pomembno je, da dijaki ohranjate stik s šolo, z učenjem, ter da vas pri tern spodbujajo starši/skrbniki. Če še niste uspeli vzpostaviti stika z učno snovjo, ki vam jo pošiljajo učitelji, prosim, da to storite. Če pri delu na daljavo naletite na težave, ki jih ne znate rešiti, se obrnite na učitelja posameznega predmeta/modula, razredničarko/razrednika, pokličite učitelje individualne učne pomoči ali šolsko svetovalno delavko (vse povezave najdete na spletni strani zavoda).

Po povratku v šolo bodo učitelji preverili, v kolikšni meri vam je uspelo snov predelati in poskrbeli bodo, da zapolnite vrzeli. Vsekakor vam zaupamo, da boste delo odgovorno opravili in se potrudili po najboljših močeh.

Po naravi sem optimistka. Verjamem, da bomo skupaj sprejeli izziv ter s skupnimi močmi zmogli in naredili največ, kar lahko v danih okoliščinah.

Ostanite doma da ostanete zdravi ter si kljub okoliščinam naredite lepe dni.

Vaša ravnateljica
mag. Frančiška Al-Mansour

Sorodne objave
0
Dostopnost