| Prispevki

Naša šola tudi v letošnjem šolskem letu uspešno zasleduje svoj cilj na področju mednarodnih povezav, da se do leta 2027 po kvaliteti in obsegu mednarodnega sodelovanja uvrsti med osem najbolj prepoznavnih srednjih šol v Sloveniji.

             

Septembra so nas obiskale dijakinje z Gospodarske škole Čakovec, ki so opravljale dvotedensko prakso na oddelku tekstila. Nad Ljubljano in Slovenijo so bile navdušene, še bolj pa nad programom, ki so ga zanje pripravile profesorice Mojca Kregar, Minka Rihberger, Terezija Kastelic, Romana Šumej in Tjaša Rozman.

             

Oktobra so na izmenjavo prišli trije finski dijaki. Kati s šole ESEDU iz Mikkelija je opravila  prakso pri podjetju Porsche Inter Auto, Xander Kai in Eero s šole Gradia iz mesta Jyvaskilla pa sta en mesec pridobivala izkušnje v podjetju Avtodeli Potokar.

              

Novembra so bili na enotedenskem izpopolnjevanju naši dolgoletni partnerji, učitelji in podravnatelj srednje strokovne šole iz Kragujevca, prvič pri nas pa so bili na pripravljalnem obisku učitelji strokovne šole iz Tartuja v Estoniji, s katerimi smo položili temelje rednega mednarodnega sodelovanja.

Zadnje objave
0
Dostopnost