| Prispevki

V tednu med 16. in 20. majem smo na šoli gostili učitelje srednjih poklicnih šol iz Črne Gore, Kosova in Bosne in Hercegovine. Učitelji so k nam prišli v okviru projekta VET to VET – Capacity Building in Western Balkans.

Ogledali so si šolo in se tekom tedna seznanili z načrtovanjem pouka in delom v delavnicah, praktičnim usposabljanjem z delom, šolsko strategijo internacionalizacije in z našimi izkušnjami pri mobilnosti dijakov in osebja. Z namenom spoznavanja primera dobre prakse partnerstva med poklicno šolo in delodajalci, so obiskali podjetje Kobal Transporti d.o.o., spoznali pa so tudi delo v vseh organizacijskih enotah naše šole, saj so obiskali tudi Avtošolo Ježica.

Ob izobraževanju učiteljev smo del našega časa namenili tudi prijetnejšim dejavnostim. Skupaj smo obiskali Bled, Bohinj in Slap Savica, spotoma pa smo se ustavili tudi v samem središču Ljubljane in spoznali njene znamenitosti. Obisk in predstavitve našega dela bodo učiteljem zahodnobalkanskih šol nudili oporne točke za nadaljnji razvoj na šolski in karierni ravni.

Sorodne objave
0
Dostopnost