| Prispevki

Projekt V2V se je zaključil v Ljubljani z zaključno konferenco 16. in 17. aprila.

Prvi dan je bil zaznamovan s predstavitvijo doseženih rezultatov in izzivov, s katerimi smo se soočili. Topla zahvala gre vsem osrednjim govorcem, ki so s svojimi dragocenimi prispevki obogatili dogodek: Evropska fundacija za usposabljanje (ETF), CMEPIUS, Urad Erasmus+ Kosova in @Nacionalni urad Erasmus+ v Bosni in Hercegovini, Gospodarska zbornica Bosne in Hercegovine, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in inovacije Črne gore, Nacionalni urad Erasmus+ Črne gore, EfVET, Evropska mreža Xarxa FP in AlbanianSkills.

Naslednji dan smo nadaljevali s sestanki, osredotočenimi na šole projektnih partnerjev, na katerih smo razpravljali o naslednjih korakih ter določili naloge in odgovornosti do uradnega zaključka dejavnosti.
Posebna zahvala gre JU SMŠ “Danilo Kiš” Budva, JU Srednja strukturna šola “Ivan Uskoković” Podgorica, Noorderpoort, Sedu, Gospodarska šola Čakovec, Diakonie Kosova & Diakonie Training Centre, Srednja škola za saobraćaj i komunikacije Sarajevo, Qendra E Kompetences Ferizaj za njihovo predanost in sodelovanje.

Sorodne objave
0
Dostopnost