| Prispevki

 

Življenje se je umirilo, zato imamo čas za pogled nazaj in predstavitev bivših in sedanjih dijakov, ki uspešno razvijajo svoje TALENTE.

 

 

 

Monika Gale

Moje ime je Monika Gale, za smer ustvarjalka modnih oblačil sem se odločila, ker rada ustvarjam in imam rada modo.

Sem velika ljubiteljica živali in narave. Doma imam mačka in psičko, kraji, iz katerih prihajam, pa so gozdnati, zeleni in umirjeni.

V prostem času sem zunaj v naravi, se ukvarjam z raznimi športi, rišem, ustvarjam in sem vedno v pogonu. Igram nekaj inštrumentov, pa tudi pojem in plešem. Rada hodim na zabave in se družim s prijatelji.

Sem pozitivna in živahna oseba. Vedno sem rada zaposlena, zato ves čas letam naokoli. Rada pa se tudi umirim in se sprostim ob branju knjig ali drugih dejavnostih.

Moja strast sta glasba in umetnost ter vse, kar spada zraven. Skozi oboje človek po navadi izraža svoja čustva in svoje dojemanje okolice, odnos do sveta. Obožujem pa tudi šport, saj me sprosti in mi zbistri glavo.

 

 

Ko sem slišala, da je tema kolekcije svoboda, sem takoj pomislila na prostranost neba in ptice, ki so svobodne ter lahko letijo, kamor želijo. Tako je začela nastajati moja kolekcija. Za barvo so nam izbrali oranžno, ki sem jo vključila v dolge obleke, uporabila pa sem tudi malo bolj rjave in rumene podtone.

           

Lahkotnost sem predstavila s tančico, ki je padala od pasu navzdol, zgornji deli oblek pa so bili okrašeni s perjem, ki ponazarja ptice. Salonarji so bili nevtralne kožne oziroma rjave barve. Za piko na i smo izdelali še maske s perjem za vsako manekenko. Na oder smo prišle ujete v vrvico, ki jo je vlekel črni vran. Nato smo se osvobodile in plesale po odru. Z eno besedo smo bile svobodne.

Sorodne objave
0
Dostopnost