| Prispevki

V sredo, 28. 9., so imeli dijaki športni dan. Ponudili smo jim več športnih aktivnosti, oni pa so izbrali tisto, ki jim je najbolj ustrezala. Izbirali so med bovlingom, odbojko na mivki, golfom, plezanjem in pohodom. Dijake smo po športnem dnevu vprašali o vtisih.

Šla sem bovlat. Bilo je super! Bovlala sem prvič in šlo mi je zelo dobro. V ekipi nas je bilo 5. Sošolke smo se med seboj moralno podpirale in bodrile, če kateri ni šlo najbolje. Odigrale smo dve igri po 10 metov in prvič sem celo zmagala! Všeč mi je bilo, ker se je športni dan začel kasneje kot pouk in sem lahko dlje spala. Športni dan mi je tudi omogočil, da sem se bolje spoznala s sošolkami. Sicer pa, kdo je zmagal, sploh ni bilo pomembno, pomembno je bilo to, da smo se zelo zabavale.

TAJDA

Bila sem na pohodu. Všeč mi je bilo, da se je pohod začel zgodaj in sem bila hitro doma. Hodili smo po ravnem in ni bilo naporno. Zmotilo me je edino to, da so rekli, da bo pohod trajal 45 minut, a niso dodali, da je toliko samo v eno smer. Učencev ni bilo veliko, zato je bilo bolj sproščeno in nihče se ni drl. Med potjo smo s sošolkami presenečene opazile konje, ki so se pasli ob naši poti, saj ima tu svoje hleve konjeniški klub. Vse smo jih zelo občudovale.

NIKA

Golf je bil super! Imel sem se odlično. Še vedno ne znam udariti žogice, a nič zato. Vseeno sem se zelo zabaval. Najprej smo streljali na dolge razdalje, kjer mi je šlo srednje dobro. Nato smo streljali na kratke razdalje, kjer pa nisem bil dober. Imeli smo tudi golf inštruktorja, ki sta nam bila na začetku v veliko pomoč. Ocena športnega dneva: 10/10.

DAVID

Šla sem na pohod. S sošolkama, ki sta se tudi odločili za pohod, sem se tako še bolj spoznala in spoprijateljila. Pohod je bil že ob devetih dopoldne in sem bila kmalu doma. Ni mi bilo preveč všeč, da smo se sprehajali ob Savi, saj je bilo to malo dolgočasno. No, pot ni bila zahtevna in je primerna za vsakdanjo rekreacijo. Za pohod bi se še odločila, le drugič izberite zanimivejšo lokacijo.

KATARINA

Bil sem na bovlingu. Bilo je zabavno, tudi sam bovling ni bil predolg. Le pozno se je začel – šele opoldne. Prvič sem bil tudi v Areni. Všeč mi je bila in še bom prišel sem bovlat. V enem stavku: športni dan je bil smešen, na trenutke napet in zanimiv.

ALEN

Športni dan je bil enkraten. Veliko bolje, kot da sem sedela v šolski klopi. Šla sem bovlat. Osebje v Areni je bilo zelo prijazno. Mogoče je bovlanje trajalo malo predolgo, ker sem se na koncu že dolgočasila, a sem se tudi zelo povezala s svojimi sošolci. Na šoli bi morali organizirati več športnih dnevov, ker se takrat s sošolci najbolj zabavamo, smejemo in se na ta način povežemo. Če bo tudi naslednjič bovling, naj lokacija ostane ista. Zakaj? Ker stanujem blizu in sem potem hitro doma.

AMRA

Sorodne objave
0
Dostopnost