| Prispevki

Spoštovani,

obveščava vas, da se bodo v sredo, 3. 3. 2021, prek spleta ponovno začele podporne skupine, namenjene mladostnikom in mladostnicam, ki se v trenutni socialni izolaciji in negotovosti soočajo s čustveno stisko, osamljenostjo in življenjskimi izzivi, ki jih ovirajo pri doseganju ciljev pri šolskem delu in na splošno. Mladostniki bodo v skupini spoznali in razvijali veščine reševanja težav, učinkovite komunikacije, soočanja z neprijetnimi mislimi in čustvi ter bolje spoznali sebe, svoje želje in interese. Hkrati pa bodo dobili priložnost, da razširijo svojo socialno mrežo in vidijo, da se soočajo s podobnimi izzivi in niso sami.

Skupina se bo prek spleta srečevala vsak teden ob sredah ob 18h in bo obsegala 8 srečanj. Prvo spoznavno in informativno srečanje je brezplačno, za naslednja pa bo treba plačati po 10 evrov na posamezno srečanje. Skupina šteje od 6 do 10 članov. Mladostniki se na srečanje lahko prijavijo prek spletne strani www.mladostniki.com ali nama pišejo na mladostniki@gmail.com. Lahko nas spremljajo tudi na:

Facebooku: https://www.facebook.com/mladostniki,
Instagramu: https://www.instagram.com/mladostniki/.

Mladostniki, ki so obiskovali prvo spletno podporno skupino, so poročali, da so jim bile skupine všeč, ker so se čutili sprejete take, kot so, imeli so spodbudo in priložnost, da izrazijo vsa čustva in misli, ki jih doživljajo, hkrati pa so spoznali, da v tem niso sami.

Skupino vodiva psihologinji Nina Rozman in Katja Molek, obe z večletnimi izkušnjami v psihološki obravnavi mladostnikov in njihovih staršev v okviru zdravstva.

Mladostniki se lahko vključijo tudi v individualno psihološko obravnavo, če si to želijo ali pa če se v skupini težje razkrivajo.

Prosiva vas, če obvestilo posredujete vašim dijakom in dijakinjam, če menite, da bi jim podporna skupina koristila.

Lepo vas pozdravljava in vam želiva, da ostanete zdravi ter da se šolanje čim prej vrne v šole,

 

Nina in Katja.

Psihološka pomoč mladim
www.mladostniki.com
https://www.facebook.com/mladostniki
https://www.instagram.com/mladostniki/

 

Sorodne objave
0
Dostopnost