| Prispevki

Podjetje Emil Frey Avtocenter d.o.o. nudi priložnost zaposlitve vsem, ki gojijo strast do vozil različnih znamk in se želijo razvijati v urejenem delovnem okolju enega največjih trgovcev z vozili pri nas.

Redno zaposlujejo na področju specializiranih avtomobilističnih znanj: avtomehanik, diagnostik, avtoličar, avtoklepar in servisni svetovalec.

Poleg zaposlitve v urejenem okolju nudijo tudi možnost praktičnega usposabljanja v času šolanja pod vodstvom izkušenih mentorjev, redno študentsko delo in širok spekter dodatnih izobraževanj.

Pridružite se ekipi predanih in zadovoljnih zaposlenih, oddaje svojo prijavo Darji Šmit na darja.smit@freyservices.si ali 041 44 88 66.

Emil Frey Avtocenter je del Skupine Emil Frey Slovenija, ki zaposluje več kot 500 strokovnjakov različnih profilov in obvladuje skoraj četrtino slovenskega avtomobilskega trga. Emil Frey Avtocenter je tako eden največjih in najboljših trgovcev z vozili, saj v sedmih lastnih prodajno-servisnih centrih po vsej državi skrbi za prodajo in celovito oskrbo kar ducata priznanih avtomobilskih znamk.

Več o podjetju na povezavi www.emilfrey.si in v zloženki.

Sorodne objave
0
Dostopnost