| Prispevki

S prijatelji smo se v soboto, 3. 9. 2016, odpravili v Maribor na ElGato Custom Car Show. Potekal je v nakupovalnem središču Europark v rdeči etaži parkirne hiše.

Razstava je namenjena ogledu predelanih avtomobilov iz Slovenije, Madžarske, Avstrije in Hrvaške. Vstop je bil dovoljen samo predelanim vozilom, ki imajo t. i.  OEM, Clean look, German look in Oldschool look, zato sem vedel, da nas čaka prava »paša za oči«.

car1-medium

Iz Litije smo odšli ob 8. uri zjutraj. Ko smo se pripeljali v Maribor, smo najprej oprali avtomobile in se pripeljali v Europark. Tam je že bilo razstavljenih več kot tristo predelanih avtomobilov, predvsem znamk BMW in Volkswagen. Razstavljeni jekleni konjički so mi bili zelo všeč, predvsem zarjavel hrošč z zračnim vzmetenjem.

Po ogledu avtomobilov smo odšli na streho Europarka na vožnjo s kartingom. Za vožnjo smo plačali promocijsko ceno 10 €, kar je bilo zelo poceni. Vozil sem zelo dobro, vendar sem na cilj prišel zadnji. Kljub temu sem se odlično zabaval.

car3-medium

In že je prišel trenutek za podelitev pokalov najboljšim predelanim avtomobilom. Navdušeno sem ploskal, ko sta dva moja prijatelja dobila pokal. Zadovoljni smo se vrnili domov.

Več fotografij: SPSŠB facebook ElGato

VIDEO ARHIV SPSŠB - VAP

 

Jon Dolinšek, 3.o

 

Sorodne objave
0
Dostopnost