| Prispevki

Priznano podjetje BARTOG d.o.o. ima na slovenskem tržišču dolgoletno tradicijo. Gre za eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije pnevmatik, platišč, nadomestnih delov, dodatne opreme, olj in maziv ter tekočin, hkrati pa opravlja tudi servisiranje vseh vrst vozil. Na slovenskem trgu delujejo že več kot 30 let in imajo odlično bonitetno oceno.

Podjetje BARTOG d.o.o. je tudi strankam prijazno, saj lahko glede na njihovo pestro ponudbo material naročate preko spleta z dostavo na dom ali osebnim prevzemom v eni od njihovih poslovalnic na 37 lokacijah po vsej Sloveniji.

V sredo, 10. 3. 2021, ob 8.30 uri so bili predstavniki naše šole, SIC Ljubljana, povabljeni na otvoritev nove poslovalnice v Ljubljani, na ulici Ljubljanskih brigad 25, 1000 Ljubljana.

Ob tej priložnosti je podjetje šoli doniralo 1.000,00 eurov.

Gesta podjetja za šolo predstavlja korak bližje nabavi oziroma zamenjavi nujno potrebne didaktične opreme za poučevanje strokovnih in praktičnih modulov v programih avtoremonta.

Mototester ali tester lastne diagnoze vozila je pri šolanju nujno potrebna oprema za usposabljanje bodočih kadrov in ohranjanju konkurenčnosti trga delovne sile v programu Avtoserviser SPI, še bolj pa v programu Avtoservisni tehnik – PTI kot diagnostik motornih vozil.

 

Za donacijo se podjetju BARTOG d.o.o., ter novemu lastniku podjetja, TOKIĆ d.o.o., predsedniku uprave, gospodu Ivanu Gadže, iskreno zahvaljujemo za donirana sredstva.

 

direktorica /ravnateljica SIC Ljubljana:

mag. Frančiška Al-Mansour

Sorodne objave
0
Dostopnost