| Obvestila

Vljudno Vas vabimo,

da se nam pridružite na dogodkih ob obeležitvi

70 let Avtošole Ježice,
10 let izvajanja mednarodnih projektov in
5 let Medpodjetniškega izobraževalnega centra

Kot naše cenjene in pomembne socialne in projektne partnerje Vas vabimo, da z nami obeležite 70 let delovanja Avtošole Ježica, 10 let aktivnega sodelovanja v mednarodnih projektih in 5 let delovanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra.

AŠ Ježica že od samega začetka delovanja ponuja mnogovrstne in kakovostne programe. Danes lahko kandidatje v prvi in edini javni šoli za poklicne in druge voznike pridobijo vozniško dovoljenje za različne kategorije ali se izobražujejo za programa logistični tehnik in voznik.

Mednarodni projekti mnogim dijakom in učiteljem omogočajo izobraževanje in usposabljanje v tujini. Tako pridobivajo nove izkušnje, veščine, kompetence in strokovno znanje.

Medpodjetniški izobraževalni center organizira iz izvaja programe formalnega izobraževanja, specializacije, praktičnega usposabljanja in tečajev za dijake, študente, brezposelne in zaposlene v gospodarstvu. Vzpostavlja učna partnerstva z gospodarstvom, gradi informacijsko središče, namenjeno vodenemu in samostojnemu učenju, in oblikuje programe za odpravo izobrazbenega primanjkljaja odraslih, ki so težje zaposljivi.

Zato Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite v petek, 22. 4. 2016 ob 10.uri, ko bomo s proslavo in druženjem skupaj počastili in proslavili delovanje treh pomembnih organizacijskih enot naše šole.

Program dogodka

10.00 – 10.15 Registracija udeležencev
10.15 – 10.55 Ogled delavnic Medpodjetniškega izobraževalnega centra
11.00 – 12.00 Proslava ob obeležitvi 70 let delovanja Avtošole Ježica, 10 let mednarodnega projektnega sodelovanja, 5 let delovanja Medpodjetniškega centra
12.15 – 13.00 Organiziran prevoz na Avtošolo Ježica
13.00 – 14.00 Ogled Avtošole Ježica in neformalno druženje

Sorodne objave
0
Dostopnost