| Obvestila

Spoštovani dijaki!

Se kdaj vprašate, kaj zapira vaše okno, kdo je izdelal pomivalno korito, v katerega po obroku položite krožnik in kdo je izdelal kljuko, s katero odprete vrata avtomobila?

V podjetju Kovinoplastika Lož znamo vse to in še veliko več. Smo močno vpeti v mednarodno poslovanje. Ob močni konkurenci se zavedamo, kako pomemben je vsak naš sodelavec za zadovoljitev potreb končnega kupca. Pri svojem delu stavimo na znanje in izkušnje na eni strani, pa tudi na sveže ideje in mladost na drugi strani.

Našo dejavnost, preteklost in prihodnost predstavlja naš logotip; gibanje tega kolesja bo tudi v bodoče potrebovalo mlade in ambiciozne sodelavce, pripravljene sprejemati nova znanja in se ukvarjati z novimi izzivi.

Ker pregovorno “na mladih svet stoji”, vas vabimo, da se nam pridružite. Pot do vaše zaposlitve je lahko še dolga, sodelovanje do zaposlitve pa se lahko začne že bistveno prej. Srečamo se lahko na obveznih praksah (PUD), bodočim sodelavcem omogočamo štipendiranje, lahko sodelujemo pri pripravi vaše seminarske, diplomske ali magistrske naloge.

Veselimo se vašega kontakta in vam želimo uspešno šolanje.

Peter Nelec
Predsednik uprave Kovinoplastike Lož, d.d.

Kontakt za kadrovska vprašanja:

kadri@kovinoplastika.si
01 70 95 361 ali 01 70 95 355

Več informacij: Letak (PDF)

Sorodne objave
0
Dostopnost