| Tečaji

V sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) bomo za brezposelne osebe izvedli usposabljanje znotraj aktivnosti ”Neformalno izobraževanje in usposabljanje” (sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada) za program:

Operater/operaterka CNC naprav

200 ur

Pričetek usposabljanja: 3. 5. 2023
Okvirni zaključek: 16. 6. 2023

Usposabljanje bo načeloma potekalo vsak delovni dan od ponedeljka do petka v popoldanskem času med 15.30 in 20.15 uro oziroma po dogovoru, urnik boste dobili naknadno.
Prijava do 31. 3. 2023 oziroma do zapolnitve prostih mest (max. 16).

V kolikor ste brezposelni, se obrnite na svojega svetovalnega delavca na ZRSZ, nato se prijavite na naši spletni strani: https://www.siclj.si/usposabljanja-in-tecaji/npk-operater-na-cnc-stroju/ (izberete I. stopnjo).

Na usposabljanje se lahko prijavijo tudi samoplačniške osebe, ki morajo upoštevati dejstvo, da imajo brezposelne osebe prednost pri prijavi, ter osebe napotene s strani ZPIZS.

Več informacij dobite na e-mail naslovu: mic@siclj.si ali na telefonski št.: 01 280 5336.

Po zaključku usposabljanja bomo kandidatom ponudili možnost pridobitve NPK Operater/ka na CNC stroju (več podrobnosti o samem postopku boste izvedeli na usposabljanju).

Več informacij glede NPK na: NPK

Zadnje objave
0
Dostopnost