| Prispevki

Bi delali za vodilno znamko na področju gospodarskih vozil? Vas navdušujejo veliki jekleni konjički in dovršena tehnologija, ki se skriva pod bleščečo pločevino in hkrati uživate v ustvarjanju in negovanju odličnih odnosov s strankami? Potem je pred vami priložnost, da svojo strast spremenite v karierno zgodbo o uspehu.

Pridružite se visoko motiviranemu teamu, ki ga druži strast do velikih jeklenih konjičkov in zasijte v ekipi zvezd – SKUPAJ Z NAMI!

Redno zaposlujemo na področju: avtomehanik, diagnostik, avtoličar, avtoklepar, obdelovalec kovin, servisni svetovalec in logistični tehnik.

Poleg redne zaposlitve nudimo tudi vajeništvo, možnost praktičnega usposabljanja v času šolanja pod vodstvom izkušenih mentorjev, redno študentsko delo in širok spekter dodatnih izobraževanj.

KAKO?
Oddajte svojo prijavo na zaposlitev@autocommerce.si ali pokličite na 041 458 457 in nas prepričajte zakaj ste ravno vi »zvezda«, ki jo iščemo.

ZAKAJ?
Ker boste imeli priložnost delati za vodilno znamko na področju gospodarskih vozi, kjer bo vaš trud opažen in pošteno nagrajen. In kjer se vam bodo odprle neomejene priložnost za rast in razvoj tako znotraj družbe Autocommerce d.o.o., kakor tudi znotraj Skupine Emil Frey.

Družba Autocommerce, d.o.o. na slovenskem trgu težkih tovornih vozil, specializiranih vozil in avtobusov deluje kot generalno zastopstvo družbe Daimler Truck AG in zastopa blagovne znamke Mercedes-Benz, Setra, Omniplus, Unimog in Fuso.

Podjetje Autocommerce, d.o.o. je tudi del Skupine Emil Frey Slovenija, ki zaposluje več kot 500 strokovnjakov različnih profilov in obvladuje skoraj četrtino slovenskega avtomobilskega trga.

Več o podjetju na povezavi www.autocommerce.si.

Sorodne objave
0
Dostopnost